خدمات تزریق ژل

پوست جوان و سالم حاوی میزان زیادی از ماده مرطوب و طبیعی به نام هیالورونیک اسید است. با گذشت زمان و افزایش سن، نور خورشید و سایر عوامل می‌توانند میزان هیالورونیک اسید پوست را کاهش دهند و موجب شوند که چین و چروک‌ها ظاهر شوند. فقدان هیالورونیک اسید در پوست منجر به از دست رفتن ساختار و حجم پوست شده و باعث پیدایش چین‌و‌چروک‌ها می‌شود. با استفاده از فیلرهای حاوی هیالورونیک اسید می‌توان این ماده را مجدداً به پوست برگرداند و خطوط قسمت‌های مختلف پوست را بهبود بخشید. ساختار طبیعی مولکول هیالورونیک اسید بسیار شبیه اسفنج است. وظیفه اصلی آن، جذب کردن آب است که باعث افزایش حجم پوست می‌شود. به این ترتیب، می‌توان هیالورونیک اسید را به عنوان مرطوب‌کننده داخلی پوست در نظر گرفت.

ژل یا فیلر چیست و چگونه انجام می‌شود؟

یکی دیگر از راهکارهایی که با کمک آن می‌توان به جوانسازی پوست کمک بسیار زیادی نمود، تزریق ژل یا فیلر می‌باشد که بعد از انجام بوتاکس پرکاربردترین عمل زیبایی در جهان است. تزریق ژل یا تزریق فیلر روشی سریع، ساده و غیر جراحی برای ایجاد اصلاحات مختلف در صورت از جمله بازگرداندن و افزایش حجم صورت و لب‌ها، کاهش چین و چروک پیشانی و خط اخم، زیر چشم، لب و خط خنده، گونه و چانه می‌باشد. به این منظور ژل یا فیلر با سر سوزنی بسیار نازک (سر سوزن انسولین) به زیر پوست تزریق می‌شود تا بافت نرم لایه داخلی پوست (درم) را پر کند. این کار باعث افزایش حجم درم و در نتیجه کاهش چین و چروک‌های پوست می‌شود. تزریق ژل یا فیلر نیز همانند تزریق چربی باعث جوانسازی پوست شده و چین و چروک‌ها را از بین می‌برد، اما تفاوتی که بین تزریق چربی و تزریق ژل (فیلر) وجود دارد، این است که یک ماده شیمیایی و یک عنصر خارجی بوده و ممکن است به مرور زمان از بین رفته و نیاز به ترمیم مجدد داشته باشد.

انواع فیلر بر اساس مدت زمان ماندگاری

  • فیلرهای های کوتاه اثر: فیلرهای کوتاه اثر کمتر از ۴ تا ۶ ماه در پوست دوام و ماندگاری دارند و بعد از آن از بین می‌روند. 
  • فیلرهای طولانی اثر: این نوع فیلرها به مدت ۶ تا ۱۲ ماه دوام دارند. (فیلرهایی وجود دارند که از جنس کلاژن شامل نوع گاوی و مواد بیولوژیکی هستند که بخاطر ایجاد واکنش‌های حساسیت‌زا استفاده نمی‌شوند.) 
  • فیلرهای نیمه دائمی: به مدت یک تا دو سال در پوست باقی می‌ماند. 
  • فیلرهای دائمی: بعد از تزریق از بین نرفته و به صورت دائم در پوست باقی می‌ماند.

انواع فیلر بر اساس نوع ماده مورد استفاده

  • چربی انسانی (Autologousfat): در این فیلر چربی از خود بدن استخراج می‌شود. ببه عبارت دیگر قسمتی از بافت‌ها و سلول‌های چربی مربوط به باسن یا شکم را در شرایط خاص بیرون می‌آورند و سپس در پوست شما تزریق می‌کنند. 
  • هیالورونیک اسید Hyaluronic Acid (HA): از معروف‌ترین فیلرهای آماده می‌باشند. اسید هیالورونیک در حالت طبیعی در پوست موجود می‌باشد و باعث حجم‌دهی و آبرسانی به پوست می‌شود و در تغذیه پوست نقش مهم و اساسی دارد. 
  • کلسیم هیدروکسیل آپاتیت Calcium Hydroxyl apatite (caha): کلسیم هیدروکسیل آپاتیت برای پر کردن چین و چروک‌های متوسط و شدید مانند پیشانی و خط اخم، خطوط پنجه کلاغی، خطوط بینی و دهان مورد استفاده قرار می‌گیرد. این ماده بیشتر در استخوان بدن انسان موجود است و معمولاً هیچ‌گونه حساسیتی برای فرد بوجود نمی‌آورد. بعضی از افرادی که صورت‌های بسیار لاغر دارند نیز می‌توانند از کلسیم هیدروکسیل آپاتیت برای چاق یا پر کردن صورت خود استفاده نمایند. 
  • پلی ال لاکتیک اسید (poly-L-Lactic acid): این فیلر با ژل هیالورونیک اسید فرق می‌کند. این مدل خاصیت جوانسازی و حجم‌دهی بالا و ماندگاری بیشتری دارد. جنس این فیلر که از پلی ال لاکتیک اسید می‌باشد، بعد از مدتی دوباره باعث ساخت کلاژن جدید در پوست شده و آن را ترمیم می‌کند.

مراقبت‌های بعد از درمان

  • در فاصله‌ای کوتاه پس از تزریق ژل (فیلر)، مرسوم‌ترین عارضه‌ی جانبی، التهاب موقتی و تورم در محل تزریق می‌باشد. این اثرات اغلب اوقات طی 2 الی 3 روز برطرف خواهند شد. تا هنگام برطرف شدن کامل التهاب و تورم، از حمام کردن با آب داغ و پرفشار، رفتن به استخر، سونا، اتاق‌های بخار، جکوزی و همچنین از قرارگرفتن در معرض مستقیم نور و گرمای زیاد خودداری کنید، زیرا چنین مکان‌هایی احتمال بروز عفونت در ناحیه تحت درمان را افزایش می‌دهند بدلیل گرمای شدید می‌تواند تاثیرات سو بر نتایج درمان بگذارد.
  • استفاده از کمپرس سرد بلافاصله پس از تزریق ژل (فیلر)، برای کاهش تورم مفید است. اگر تورم بیش از 48 یا 72 ساعت ادامه داشت و یا اگر واکنش‌های دیگری رخ داد، حتماً به پزشک خود اطلاع دهید.
  • اگر سابقه زدن تاول‌ تبخالی داشته باشید، ممکن است برای جلوگیری از بروز مجدد آن، داروهای ضدویروسی برای شما تجویز شود. چنانچه روی پوست خود عفونت، آکنه فعال و تبخال داشته باشید؛ حتماً جلسه درمانی خود را تا بعد از رفع شدن این موارد روی پوست به تاخیر بیندازید.
  • مسکن‌هایی مانند پارلاستامول، تایلنول یا استامینوفن را می‌توانید قبل و بعد از تزریق استفاده کنید اما به مدت یک هفته قبل و بعد از تزریق ژل (فیلر) از مصرف داروها و مواد غذایی رقیق‌کننده خون (مانند ویتامین E، امگا 3، آسپرین و چای سبز) و دیگر داروهای ضد التهابی (مانند ایبوبروفن، روغن ماهی، ترکیبات گیاه خار مریم) استفاده نکنید زیرا با رقیق‌تر شدن خون، خطر خونریزی و کبودی در محل تزریق افزایش می‌شود.
  • تا 24 ساعت بعد از تزریق ژل (فیلر)، از انجام ورزش‌های سنگین و هوازی یا هر فعالیتی که باعث تعریق می‌شود دوری کنید. زیرا باعث کبودی محل تزریق و همچنین جابجایی ژل (فیلر) تزریق شده به نواحی دیگر می‌شود. علاوه بر ورزش سنگین، قرار گرفتن در هر موقعیتی که باعث افزایش ضربان قلب و تغییر در گردش خون شود ممنوع است؛ این موضوع باعث افزایش سطح کبودی‌ها خواهد شد.
  • حداقل 7 روز پس از تزریق ژل (فیلر)، مصرف نوشیدنی­‌های الکلی، کافئین‌دار و استعمال دخانیات برای شما ممنوع است. چرا که روند بهبود و ریکاوری کُند شده و معمولاً اختلال‌ها و عارضه‌های جدی گریبان‌گیر بیمار خواهند شد.
  • برای  جلوگیری  از حرکت کردن ژل‌های تزریق شده، سر خود را رو به پائین خم نکنید و دولا نشوید و تا حد ممکن به محل تزریق ژل (فیلر) خود دست نزنید و به هیچ عنوان محل تحت درمان را ماساژ ندهید؛ زیرا این ژل‌ها به شیوه‌ای توسط پزشک تزریق شده که هماهنگی و تقارن را در محل تزریق شما برقرار کند و در صورت جابجایی توازن آن‌ها بهم خواهد ریخت.
  • در 6 ساعت نخست پس از تزریق ژل (فیلر) از تماس آب با منطقه تزریق شده، خودداری کنید. پس از گذشت حدود 6 ساعت، می‌توانید صورت خود را به آرامی با آب و صابون شست‌شو دهید.
  • بهتر است که تا 24 ساعت پس از تزیق ژل (فیلر)، نحوه‌ی خوابیدن خود را تا مدتی تغییر دهید زیرا ماندگاری ژل (فیلر) وابسته به همین مراقبت‌ها می‌باشد. تحت هیچ شرایطی بر روی صورت خود و همچنین بر پهلو‌های خود نخوابید، شما مجاز هستید در حالتی که بر روی کمر خود هستید بخوابید. هر نوع حالت خواب دیگری، فیلرهای تزریق شده در نواحی گوناگون محل تزرق را به خطر خواهد انداخت. همچنین، سعی کنید بر زیر سر خود 2 بالش قرار دهید، تا گردن شما کمی بالاتر از حد معمول قرار بگیرد.
  • چنانچه تزریق ژل (فیلر) لب داشته‌اید، از آن جهت که چندین بار سوزن در لب شما فرو رفته است، ممکن است کمی بوسیدن عزیزانتان دردناک باشد. بوسیدن معمولی، مانند بوسیدن گونه یا پیشانی، و یا حرکت ساده لب مانند لبخند زدن، پس از گذشت مدت کوتاهی از تزریق موردی ندارد. برای بوسه‌های عمیق‌تر توصیه می‌شود معمولاً گذشت حداقل 24 الی 48 ساعت زمان برای صبر کردن کافی است تا ژل لبتان کاملاً ساکن شود و با بافت لب‌های شما به خوبی ادغام شود.
  • تا 24 ساعت بر روی تزریق ژل (فیلر) مواد آرایشی استفاده نکنید زیرا ممکن است باعث ایجاد حساسیت، آلودگی و بروز عفونت در محل تزریق شود.
  • تا 24 ساعت بعد از تزریق، از استحمام و شستشوی محل تزریق ژل (فیلر) خودداری کنید. استحمام دارای شرایط خاصی می‌باشد و با توجه به این شرایط فرد کمتر دچار مشکل می‌شود. آب بیش از اندازه گرم نباشد و از ماندن در وان حمام یا حمام بخار پرهیز کنید، زیرا فشار زیاد و دمای بالا باعث تغیر حالت دادن ژل (فیلر) می‌شود و می‌تواند تاثیر بدی رو عملکرد آن داشته باشد.

نمونه کارها

همین حالا نوبت خود را رزرو کنید

بارگذاری...

جستجو در سایت

دسته بندی ها

  • شوینده و پاک کننده
  • لباس
درحال بارگذاری ...
بستن
مقایسه